Το νεόδμητο κτίριο “ Adama Traditional Guesthouses ” είναι κτισμένο στο χωριό «Μούρεσι», σε ένα υψόμετρο 380 μέτρων, πάνω από την ακτογραμμή του Ανατολικού Πηλίου, και είναι κοντά σε φημισμένες παραλίες, όπως «Άγιοι Σαράντα», «Πλάκα», «Παπά Νερό», «Νταμούχαρη», «Φακίστρα» – με την ομώνυμη σπηλιά – την απαράμιλλης ομορφιάς παραλία « Μυλοπόταμος» και «Λημνιώνας», ενώ σχεδόν πάνω από το κύμα βρίσκεται του χωριό του Αγίου Ιωάννη και ο οικισμός της γραφικής Νταμούχαρης με το ομώνυμο φυσικό λιμανάκι.

Παραλία Αγίου Ιωάννη

Παραλία Νταμούχαρη

ADAMA VILLAS

Παραλία Μυλοπόταμος

Παραλία Φακίστρα

Η πρόσβαση στο Adama Traditional Guesthouses γίνεται οδικώς μέσα σε λίγα λεπτά, περίπου δέκα, από την ασύγκριτης φυσικής ομορφιάς παραλία «Παπά Νερό», κοντά στον διάσημο τουριστικό Πηλιορείτικο προορισμό «Άγιος Ιωάννης» και μόλις λίγα χιλιόμετρα από την ξακουστή «Τσαγκαράδα», περιοχή αραιοκατοικημένη και κυριολεκτικά βυθισμένη μέσα στο πράσινο.

Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

 

Όλο το κτίσμα, σεβόμενο την φύση και την αισθητική της περιοχής, σχεδιάστηκε σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιαίτερης Πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής. Τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους, χρησιμοποιήθηκε η παραδοσιακή πέτρα Πηλίου σε συνδυασμό με λευκές εξωτερικές επιφάνειες, ενώ ταυτόχρονα, το ξύλο καστανιάς δεσπόζει με την παρουσία του σε όλους τους χώρους, δημιουργώντας ζεστασιά και αισθητική αρμονία.

Η άγρια φυσική ομορφιά του βουνού, η απέραντη κρυστάλλινη θάλασσα του Αιγαίου, το καταπράσινο βουνό με τις καστανιές και τις οξιές, τα πολλά οπωροφόρα δέντρα μαζί με ένα μοναδικό δίκτυο μονοπατιών μέσα στη φύση, είτε δίπλα στην θάλασσα είτε μέσα στο βουνό, το καθιστούν ιδανικό μέρος για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΜΑΣ

ADAMA VIEW

ADAMA GREEN